FOTO, INTERVJU: ZAKLJUČNI TRENING PRED DRAVOGRADOM

Tim Ch. Farkaš

Danes popoldan je članska ekipa opravila zadnji trening pred jutrišnjo tekmo z Dravogradom. Pogovarjali smo se s trenerjem Sluko in branilcem Živkojem.

Jutri ob 16:30 je na sporedu 3. krog 2. SNL. Modro-beli bodo v svojem Športnem parku gostili ekipo Dravograda.

 

Marián Sluka: “Jutri želim na igrišču videti svojo staro ekipo.”

 

KOMENTARJI PRED TEKMO

MARIÁN SLUKA:

“Pripravljali smo se kak po navadi. V ponedeljek smo si skupaj ogledali posnetek z derbija ter analizirali našo igro. Minulo tekmo smo izgubili predvsem zaradi pomanjkljive agresivnosti. To agresivnost, kar je zaznamovala našo igro, sem v nedeljo zelo pogrešal. Vsekakor se moramo vrniti k stari moči.”

“Jutri želim na igrišču videti svojo staro ekipo. Proti Dravogradu šteje le zmaga.”

“Ekipa iz Dravograda je zelo agresivna in borbena. Sestavljena je iz mladih ter tudi izkušenih igralcev. Iz kadra vsekakor izstopa izkušen napadalec, Pušnik. Tudi jutri se bomo osredotočili le na svojo igro.”

“Novinić in Paku še vedno nista povsem zdrava. Tudi Žalik še čuti bolečine. Pozsgai bo potreboval še dlje časa, da se lahko vrne k ekipi.”

 

ŽIGA ŽIVKO:

“Spremeniti moramo pristop in agresivnost, če nam to uspe, bo zmaga ostala v Lendavi.”

“Po takih predstavah, kot v nedeljo, je vedno pomembno pogledati posnetek tekme ter analizirati igro. V glavnem nam je manjkala agresija, kar pa bomo jutri popravili.”

“Jutri šteje le zmaga. Nič drugo kot zmaga.”

“Ekipa je zelo podobna nedeljski. Verjetno bo tudi njihova igra zelo podobna igri Beltincev. V napadu imajo izkušenega igralca, Pečnika, ki morda lahko povzroči nekaj problemov, ampak če bomo mi pravi, bomo tudi zmagali.”

 

FOTOGALERIJA