FOTO: VISOKA ZMAGA NA GOSTOVANJU V DOBU

Tim Ch. Farkaš

Roltek Dob 1:7 (0:3) Nafta 1903

Strelci: 33′ Oštrek; 35′, 50′, 72′ Bizjak; 40′ Bolla; 60′ Malešević; 87′ Pirtovšek


2. SNL | 6. krog | 17:00 | Sobota | 31.08.2019 | Športni park Dob | Dob

Včeraj je članska ekipa odpotovala na gostovanje v Dob. V 6. korgu 2. SNL so se visoke zmage popolnoma zasluženo veselili modro-beli.

 

Začetna enajsterica proti Rolteku iz Doba.

 

Komentarji po tekmi

Jaka Bizjak:

“Dolgo časa smo čakali na to zmago v gosteh, zato smo še toliko bolj srečni. Veliko nam pomeni. Ta hattrick zame sploh ni pomemben, pomembno je le, da smo osvojili tri točke.”

“Spet smo nekoliko slabše začeli tekmo. Potrebovali smo 15 minut, da smo lahko razvili svojo igro. Po prvem zadetku pa nam je vse steklo tako kot mora.”

“Mislim, da je ta tekma zelo dobra popotnica za Bilje oz. za celotno sezono. Ta visoka zmaga je za našo samozavest izredno pomembna.”

“To kar smo se zmenili in trenirali smo tudi danes pokazali na igrišču. Mislim, da ta rezultat dobro zrcali našo vsakodnevno trdo delo.”

Marián Sluka:

“Najpomembnejše je, da smo dosegli zadani cilj. Vidim, da so tudi igralci zadovoljni in srečni, kar je razumljivo, saj smo se celotni teden pripravljali na to tekmo. Zelo smo si želeli zmage v gosteh, to nam je danes tudi uspelo. Prepričan sem, da bo ekipo to še dodatno motiviralo. Čestitam ji na odlični igri in zasluženi zmagi. Če se bodo »dečki« tudi v prihodnje tako trudili, bodo zelo uspešni.”

“Minuli teden je moja ekipa prejela ogromno informacij o Dobu, to se je na srečo danes tudi izplačalo, saj je nasprotnik krojil takšno igro, kot smo si to tudi predstavljali. V prvih dvajsetih minutah nismo bili pri stvari, a se je to na srečo hitro spremenilo. Nato smo pokazali kvalitetno ter napadalno igro, katera je tudi značilna za nas.”

“Edini negativni del tekme je bila slaba koncentracija na začetku tekme ter prejeti zadetek. Res je, da igramo z zelo mlado ekipo, ampak kljub temu se ne smejo zgoditi takšne napake, kot v prvih dvajsetih minutah. V nadaljevanju sem videl povsem drugo ekipo, ki je bila agresivna, napadalna in disciplinirana. Nikakor ne smemo pozabiti, da smo danes igrali proti zelo kvalitetni ekipi, katera je večkrat nevarno zapretila, zato je tudi povsem razumljivo, da smo prejeli zadetek. Škoda, da smo ga, ampak to je pri rezultatu 7:1 povsem nepomembno.”

 

FOTOGALERIJA