Ste vedeli, da so nogometni pustni kostumi s popularizacijo največjih nogometnih lig kot so liga prvakov, angleška liga in španska liga postali vedno bolj priljubljeni? Če tudi sami navijate za katerega izmed svetovno znanih nogometnih klubov, ste lahko za letošnje pustovanje tudi vi prava nogometna maškara. Izbira je velika in odločitev, kateri pustni kostumi bodo letos vaša izbira, je povsem v vaših rokah. Lahko se oblečete kar v navijaška oblačila, ki jih prodajajo klubske navijaške strani in jih brez težav naročite preko spleta. Tako boste tudi med pustnim rajanjem podoživljali trenutke s svojih najljubših nogometnih tekem. To posebej priporočamo, če boste skupaj s prijatelji ali družino postali skupinska navijaška maskota, kjer boste vsi navijači istega kluba. Pustovanje bo nepozabno.

Nogometna žoga lahko postane pustni kostum

Če vam ideja z nogometnimi navijači ni preveč všeč, lahko postanete kar nogometna žoga. Pustni kostumi z nogometno žogo bodo nasmejali prav vsakega in verjemite, v takšnem kostumu se boste počutili odlično. Morda je zaradi svoje oblike res nekoliko okoren, vendar pa je zato toliko bolj vpadljiv in v njem prav gotovo ne boste ostali neopaženi. Pustni kostumi kot je nogometna žoga se z lahkoto kombinirajo z drugimi nogometnimi kostumi, kot so znani igralci, navijači in sodniki. Ne glede na to kakšni pustni kostumi  bodo letos izbrani za vašo ekipo, v njej nikakor ne sme manjkati nogometna žoga.

Postanite zapeljiva nogometna sodnica

Če imate v družbi postavno dekle, potem predlagamo, da v skupinski maski zasede mesto nogometne sodnice. Pustni kostum zapeljive nogometne sodnice že leta buri domišljijo vseh moških nogometnih navdušencev. Kako bi je tudi ne, če se pogledu nanjo ne bodo mogli upreti. Lahko pa se hitro zgodi, da bodo dobili kakšen rumeni ali celo rdeči karton, če bodo preveč nagajivi. Tudi nogometna sodnica je nepogrešljiva maskota v vaši družbi, zato le računajte nanjo. Kako dolg bo pa letos sodničin podaljšek?

http://www.maskarada.si/pustni-WP/wp-content/uploads/2018/11/prod1061_primary.jpg?x53387

Nogometni igralci za prave oboževalce

Seveda pa so vsekakor najpopularnejši pustni kostumi prav nogometni igralci. Ne glede na to, ali se odločite za dres svojega najljubšega kluba, ali pa za neklubski pustni kostum nogometnega igralca, je to prava izbira. Če je mraz, lahko pod športno opravo oblečete sive tekaške pajkice in oprijeto majico, da vam bo bolj toplo. Ne pozabite na visoke nogavice in morebitne ščitnike za goleni. Če si lahko izposodite par kopačk, bo maska še toliko bolj uspešna. Za piko na i pa lahko dodate klubski trak za lase ali pa poslikavo obraza v barvah vašega izbranega kluba.

https://daten.rubies.de/Bilddaten/KatalogBilder/Big/Rubies/14571_neu.jpg

Vsekakor pa so nogometni pustni kostumi najbolj atraktivni takrat, ko gre za skupinsko masko. Večja kot bo skupina, bolj boste zažigali. Odločite se za klub in oblecite klubske drese nogometnih igralcev. V skupini pa seveda ne smejo manjkati pustni kostumi nogometne žoge. Predlagamo, da dodate vsaj dve nogometni žogi. Nepogrešljiva pa je seveda tudi nogometna sodnica. Prepričajte se, da ima glasno piščalko! Če je skupina zelo velika, na primer nad deset udeležencev, lahko poleg igralcev vključite tudi nekaj nogometnih navijačev, ki jih opremite z navijaškimi rekviziti. Uspeh je zagotovljen, pustovanje pa bo nepozabno!

Kategorije: Zanimivosti